Anbefalinger og referanser fra kunder

Vi har mange fornøyde kunder og her er noen av referansene og anbefalingene de har gitt. Ved ønske om flere ta kontakt.

Referanse

Jeg gir med dette maler Gibbon mine beste anbefalinger. Han har hatt maleoppdrag både i min leilighet og på hytta mi.
Martin er svært flink og nøyaktig. Han jobber målrettet og til avtalt tid. Han påtar seg også å dekke til, flytte møbler og rydde alt på plass igjen.
Jeg er gjerne referanse for han.
Hilsen Brit Håland
Hasleveien 29, 0575 Oslo
Tlf 99234127
Oslo, 7. januar 2015

Anbefaling

Fride Eeg-Henriksen Lars Grue Villaveien 38

Martin Gibbon har hatt noen ukers oppdrag hos oss i høst med innendørs maling. Vi er veldig fornøyd med jobben han har gjort. Han gjør pent og nøyaktig arbeid, og er ryddig. Og så er han både pålitelig og hyggelig. Vi kan trygt anbefale ham til andre.

Hilsen Fride Eeg-Henriksen Lars Grue

Referanse

Jeg gir med dette de beste referanser til Maler Gibbon som har malt min leilighet i Løkkalia i Oslo. Veldig pent arbeid og en hyggelig maler som holder de tider man har avtalt på forhånd. Han dekker til alle møbler og rydder opp etter at det er ferdig malt hvis man ønsker det.

Med vennlig hilsen Hege Lindblad Tlf.: 911.08227

Anbefaling

Martin Gibbon har malt leiligheten vår, en gammel klassisk leilighet på St.hanshaugen i Oslo. Den var i veldig dårlig forfatning før, og nå er den blitt veldig fin, med mange flotte detaljer. Martin er veldig flink og nøye i sitt arbeid, han jobber strukturert og målrettet. I tillegg er han en veldig hyggelig person som alltid møter til avtalt tid. Vi kan anbefale Martin til andre som ønsker et bra resultat.

Hilsen Anders Holmedal & Turid Edvardsen

Referanse

Martin Gibbon malte i løpet av en uke hele første etage i vår enebolig, og har utført malejobben nøyaktig og med fokus på detaljer. Han er pålitelig, strukturert og arbeider svært raskt. Vi er meget fornøyd med sluttresultatet i vår bolig. Vi kan trygt anbefale Martin til andre, og vil gjerne benytte hans tjenester igjen.

Hilsen Torill Tørlen & Ronny Ruud, Rognvegen 11, Gjerdrum Flere referanser gis ved ønske om det.

8 kommentarer om “Anbefalinger og referanser fra kunder

  1. Martin er en super maler. Jeg trodde at jeg var god til å male, men det var før jeg så Martin i sving. Anbefales!

  2. Referanse:

    Martin Gibbon sparklet og malte stuen min på 4 dager. Jeg er meget fornøyd med resultatet. Han er ryddig, presis, nøyaktig og jobber effektivt. Er veldig hyggelig og imøtekommende. Jeg skal bruke Martin neste gang jeg trenger en maler også. Gir han mine beste anbefalinger. Hilsen Stein Langørgen, Kalbakkstubben 8 0951 Oslo. Tlf 90071161

  3. Vi fikk god hjelp av Martin til malerarbeid ifbm klargjøring av bolig for salg. Han ga gode råd og utførte arbeidet mer enn tilfredsstillende. I tillegg var han veldig hyggelig, og vi gir ham våre varmeste anbefalinger.
    Vi vil garantert bruke ham igjen ved behov for malerarbeid!

  4. Maler Gibbon ble gitt nøkler og ansvar for å male stue og to soverom, lister og dører – loftsleilighet i gammel gård. Og lakke stuegulv. Jeg hadde ikke flyttet møbler. Han ordnet alt og jeg kom hjem til ferdig leilighet. Perfekt malt. Rare detaljer, som å ivareta veggmaleri og vakker struktur på fyllingsdører. Alt er nydelig gjort. Anbefaler på det varmeste

  5. Mange kan gjøre en god malerjobb om de bruker skikkelig mye tid. Martin brukte kort tid på oppdraget, og resultatet ble helt perfekt! I tillegg var han svært hyggelig, lyttet og tilpasset seg våre behov, møtte opp presist og gjorde jobben ferdig til avtalt tid. Og han beskyttet møblene mot både støv og maling slik at leiligheten var i tipp topp stand straks oppdraget var ferdig.

  6. Maler Gibbons sparklet og malte entré og soverom hos oss, det ble veldig pent, og mye raskere ferdig enn vi trodde. Har anbefalt han hver gang noen har spurt om maler etter dette. Hilsen Oscar og Siri

  7. Anbefaling.
    Martin er effektiv,selvstendig,men samtidig god til å lytte/ samarbeide,han kommer til avtalt tid,rydder etter seg -og er i tillegg meget hyggelig.Vegger,tak og listverk i min gamle leilighet hadde mange skader,det «så ikke ut»,Martin fikset alt.
    Anbefales på det varmeste.

Legg igjen en kommentar